Trimis de urgență la Iași după ce a căzut de pe acoperișul casei

Trimis de urgență la Iași după ce a căzut de pe acoperișul casei

Un bărbat din Darabani a fost transportat la Iaşi în stare gravă după un accident în gospodărie.

În vârstă de 68 de ani, acesta se afla pe acoperişul casei, încercând să remedieze câteva probleme, însă la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la aproape 6 metri.

Din nefericire, acesta s-a lovit la cap şi coloana cervicală, martorii incidentului apelând la serviciul 112, bărbatul fiind luat de acasă de o ambulanţă şi transportat la Dorohoi.

După ce bărbatul a fost supus unui examen la computerul tomograf, medicii dorohoieni au solicitat o ambulanţă pentru a-l prelua pe bărbat pentru a-l transfera pentru îngrijiri de specialitate în capitala Moldovei.

Acesta a fost transportat la clinica de neurochirugie din Iași, medicii reuşind să îl stabilizeze, acesta fiind scos în afara pericolului.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
31

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
38

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...