Tragic. Polițista din județul Iași, care înfrunta cancerul pulmonar, a murit

Tragic. Polițista din județul Iași, care înfrunta cancerul pulmonar, a murit

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Iași a anunțat stingerea din viață a Mariei Huțanu, polițistă care se lupta cu cancerul pulmonar, scrie ziaruldeiasi.ro.

„Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită”, este mesajul transmis de către colectivul Inspectoratului de Poliție din Iași.

Femeia se află depusă la Capela Bisericii „Sfântul Apostol și Evanghelist Luca”, iar înmormântarea va avea loc joi, 24 martie, de la ora 12:00.

Pentru salvarea vieții ei fusese inițiată o campanie umanitară de strângere de fonduri, tratamentul ridicându-se la suma de 5.500 de euro. Maria Huțanu era căsătorită tot cu un polițist și avea trei copii, dintre care doi înfiați.

Dumnezeu să o ierte!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
573

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
71

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
79

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...