Tragedie: Botoșănean împușcat în cap după o șicanare în trafic

Durere fără margini în familia unui botoșănean. Tânărul de 28 de ani a fost împușcat în cap, după ce a fost prins într-un conflict în trafic.

Tragedie: Botoșănean împușcat în cap după o șicanare în trafic

O mașină în care se aflau un român mort și altul împușcat în cap a oprit în fața sediului poliției din Liege. Șoferul, tot un român, cerea ajutor.

În cursul nopții de duminică spre luni, la finalul unei urmăriri între un VW Passat și un Audi, un bărbat a fost împușcat de mai multe ori și ucis, în Wandre. Un altul a fost grav rănit, după ce a fost împușcat în cap. Cei doi sunt români, scrie cotidianul belgian de limbă franceză Sud Info.

Luni, în jurul orei 2 dimineața, în Wandre s-au tras mai multe focuri de armă. Puțin mai devreme, un incident pe autostrada de lângă Herstal implicase ocupanții a două autoturisme, un Volkswagen Passat înmatriculat în Franța, cu patru români, și un Audi cu cinci turci. Aceștia din urmă se întorceau de la o nuntă în Aix-la-Chapelle.

O șicanare în trafic, înjurături, provocări de la distanță, apoi o urmărire între Herstal și Wandre, cu viteză și multe pericole pe parcurs. Românii au pornit în urmărirea turcilor, care, se pare, în timp ce fugeau au sunat după întăriri, scrie Libertatea.

Turcii, urmăriți încă îndeaproape de români, s-au îndreptat apoi spre rue du Pont de la Wandre, în Wandre. Cele două vehicule au oprit nu departe de școala primară.

Românii au coborât din mașina lor și s-au îndreptat spre Audi. Atunci, un bărbat înarmat s-a apropiat ei. Dându-și seama de amenințare, românii s-au întors repede în VW-ul lor Passat, pentru a fugi. Prea târziu. Au fost trase mai multe focuri de armă și doi pasageri din mașină au fost loviți, probabil de același glonț. Șoferul român a plecat atunci în direcția secției de poliție de pe rue Natalis, din Liège, cu cei doi oameni împușcați în mașină, pentru a se refugia și apoi a explica ceea ce se întâmplase mai devreme, arată sursa citată.

Din păcate, nu a mai fost nimic de făcut pentru unul dintre cei doi bărbați răniți. El murise. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani, Florin N., născut în Dorohoi. Acum, familia are nevoie de ajutor pentru a-i aduce acasă trupul neînsuflețit.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
115

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
173

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
888

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...