Tradiționalul Moș Crăciun de la frontieră a ajuns la Darabani (video)

Tradiționalul Moș Crăciun de la frontieră a ajuns la Darabani (video)

Poliţiştii de frontieră botoșăneni s-au transformat încă o dată în ajutoarele Moșului și în preajma sărbătorilor de iarnă au reușit ca împreună cu Adelina, pictorița Poliției de Frontieră din Botoșani, să le facă o mică surpriză copiilor de la Asociația „Luisa Maria” din Darabani.

Pentru al patrulea an consecutiv, oamenii legii au păstrat tradiția și au încercat ca în prag de sărbători să aducă din nou zâmbete pe fețele copiilor din cadrul Asociației „Luisa Maria” din Darabani, asociația de suflet a polițiștilor de frontieră botoșăneni.

Asociația „Luisa Maria”, înființată în anul 2019 gestionează situația a 17 familii din zona adiacentă oraşului Darabani, care au copii cu nevoi speciale. Familiile s-au hotărât să se asocieze pentru a obţine mai uşor ajutor, iar de-a lungul timpului au întâlnit nenumăraţi oameni inimoşi care le-au oferit sprijinul. Încă de la începuturi, polițiștii de frontieră din Botoșani au vizitat familiile cu ocazia sărbătorilor, pentru a le aduce câte o mică bucurie.

Pentru a reuși să adune mai multe donații, polițiștii de frontieră au beneficiat, ca de fiecare dată și de sprijinul colegei Adelina. Pictoriţa de la Poliţia de Frontieră, a donat lucrările sale, care au fost cumpărate de către colegi, sumele de bani fiind donate benevol și transformate în daruri pentru copiii mai puţin norocoşi. Scopul final a fost acela de a face daruri copiilor cu autism, paralizie cerebrală şi Sindrom Down înscrişi în Asociaţia „Luisa Maria" din Darabani. Vizita tradițională la Asociaţie s-a concretizat luni, 19 decembrie 2022.

Polițiştii de frontieră au fost și sunt mereu alături de comunitate și în special de acele persoane vulnerabile. Le-au oferit bunuri alimentare achiziţionate prin contribuţia benevolă a poliţiştilor de frontieră, jucării și alte bunuri donate de către oamenii legii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1254

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9790

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1310

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...