Tradiții românești oprite cu toporul de italieni. Un român la un pas de moarte pentru că s-a apucat să organizeze un grătar

Tradiții românești oprite cu toporul de italieni. Un român la un pas de moarte pentru că s-a apucat să organizeze un grătar

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani, rezident în localitatea Sutri din provincia Viterbo (Lazio) a fost atacat cu toporul de vecinul său după ce s-a apucat să organizeze un grătar în curtea clădirii.

Agresorul, un bărbat italian de 57 de ani și cu diferite antecedente penale, a intrat în locuința conaționalului nostru și a familiei sale aruncând de mai multe ori cu toporul după acesta, relatează Rotalianul.ro.

Potrivit celor relatate de carabinieri, citați de Roma Fanpage, totul a început când bărbatul român a început să pregătească grătarul și tăia lemne pentru foc. Vecinul său s-a simțit deranjat însă de inițiativa acestuia și a început să țipe la el.

Având în vedere că între cei doi au mai existat divergențe și în trecut, românul nostru a lăsat în curte unealta pentru tăiat lemne și a intrat în casă pentru a evita un conflict, dar vecinul său nu s-a oprit acolo. După ce a coborât în curte, a luat toporul lăsat de bărbatul român și a dat buzna în locuința sa, aruncând cu arma albă spre el în repetate rânduri.

În timp ce bărbatul italian încerca să-l lovească în continuare pe vecinul său român cu toporul, soția acestuia din urmă a sunat la carabinieri care au intervenit prompt și în scurt timp l-au blocat pe agresor.

Din fericire, rănile suferite de conaționalul nostru nu au fost grave, acesta suferind câteva tăieturi ușoare la față și la gât, iar pentru una dintre ele a avut nevoie de 3 copci.

Bărbatul italian a fost pus sub arest la domiciliu până când instanța judecătorească din Viterbo va decide soarta sa, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, mai precizează sursa citată.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
26

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
382

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
145

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...