Tirul din Germania, cu donații pentru animale și oameni fără posibilități financiare, a ajuns la Botoșani

Tirul din Germania, cu donații pentru animale și oameni fără posibilități financiare, a ajuns la Botoșani

Clinica veterinară Trio.Vet din Botoșani a primit zilele acestea o donație importantă tocmai din Germania. Oamenii care au donat sunt prieteni ai renumitului doctor veterinar botoșănean Daniel Bejinariu, a cărui zi de naștere a fost sărbătorită la începutul acestei luni.

Medicul veterinar a primit, din partea prietenilor din Germania, un camion plin cu donații pentru animalele pe care le are în îngrijire dar și pentru oamenii cu o situație financiară precară din județul Botoșani.

„Cadoul pentru ziua mea din partea unor prieteni din Germania, a fost un camion plin cu “de toate”. Donații pentru animale dar și pentru oamenii necăjiți din satele din jurul Botoșaniului: mâncare pentru animăluțe, cuști pentru cățeii din lanțuri, jucării pentru copii, haine pentru copii și adulți, calorifere, încălțăminte etc.”, au transmis reprezentanții cabinetului veterinar.

De asemenea, clinica veterinară Trio.Vet intenționează să demareze o campanie de educare și informare a oamenilor din mediul rural cu privire la îngrijirea animalelor de companie.

„Campania noastră de educare ș i informare a oamenilor de la sate, privind sterilizarea câinilor și a pisicilor ,dar și privind bună starea animalelor, a sensibilizat multă lume. Și nu doar din Botoșani, ci și de peste hotare.

Acesta este darul meu oferit celor ce au nevoie: familii nevoiașe cu ale lor animăluțe .

Cât de curând, vom umple Ambulanta Veterinară din nou și vom hoinări prin sate să umplem burtici și să aducem zâmbete.

Ambulanta Veterinara va servi acestui scop deocamdată, pentru a fi zărită și accesibilă, cel puțin pentru ochiul omului din mediul rural.

Pe viitor, încercăm să o transformam în clinică mobilă și să hoinărim prin sate pentru sterilizări gratuite. Și asta, cât de curând, speram.

Totul este pregătit pentru campania de sterilizări gratuite: pliante, voluntari, echipa, fotograf etc. Așteptăm doar autorizarea!”, au completat cei de la Trio.Vet.

Persoanele care doresc să se implice în proiectul de educarea și informare a populației din mediul rural privind bunăstarea animalelor, o pot face prin contactarea personalului medical de la clinica veterinară Trio.Vet.

„Toți cei ce vor sa fie parte a proiectului de educare și informare a populației din mediul rural privind bunăstarea animalelor, ca si voluntari, nu ezitați a ne contacta.

Dacă cunoașteți persoane, familii cu animăluțe și care nu au posibilități ,vă rugăm să ne contactați!

Dacă considerați că putem ajuta în vreun fel animăluțele străzii, vă rugăm să ne contactați. Nu treceți nepăsători! Suntem alături de voi, atât cât putem, pentru a ajuta animalele ce au nevoie de ajutor.

Mulțumiri prietenilor noștri ce au trimis tirul spre Botoșani!”, este mesajul transmis de reprezentanții cabinetului veterinar Trio.Vet din Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta