„Tinerii sădesc viitorul”, proiectul care vizează împădurirea cu peste 4000 de puieți a versantului Pacea

„Tinerii sădesc viitorul”, proiectul care vizează împădurirea cu peste 4000 de puieți a versantului Pacea

Bogdan Cărăușu, liderul Asociației „Scut botoșănean” a anunțat că, începând de sâmbătă, 3 aprilie 2021 vor demara lucrările proiectului de împădurire „Tinerii sădesc viitorul”.

Proiectul a fost inițiat de Asociația „Scut botoșănean” și Frăția Ortodoxă – filialele Botoșani și Dorohoi, în colaborare cu Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, Seminarul Teologic „Sf. Gheorghe”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Național „A. T. Laurian”, Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Liceul de Artă „Ștefan Luchian”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Liceul Teoretic „Grigore Antipa”, Corul Misionar „Sf. Ioan Iacob Hozevitul”, asociația „HAPPY” și Ocolul Silvic Trușești.

Obiectivul proiectului este împădurirea cu 4500 de puieți de salcâm și de salcie pe versantul sud-vestic al Parcului de Agrement Cornișa.

Activitatea de împădurire este programată să înceapă sâmbătă, 3 aprilie 2021, începând cu ora 9:00.

UPDATE, 2 aprilie 2021

Din cauza situației generate de creșterea incidenței infectărilor cu COVID-19 la Botoșani, activitatea de împădurire programată pentru sâmbătă, 3 aprilie 2021, a fost amânată.

În măsura în care lucrurile vor lua o turnură pozitivă, organizatorii proiectului vor reveni cu detalii privind data reprogramării activității.

 

Spune-ne opinia ta