Tineri depistați conducând fără permis

Tineri depistați conducând fără permis

Trei tineri din județul Botoșani au fost depistați, duminică, în timp ce conduceau pe drumurile publice, fără să dețină acest drept.

Mai întâi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control pe strada 1 Decembrie, din orașul Darabani, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Hudești, care se deplasa cu o viteză peste limita legală.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Apoi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, au oprit pentru control, pe Drumul European DE 58 din orașul Flămânzi, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Botoșani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control, pe Drumul Județean DJ 291B, în localitatea Dersca, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce autoturisme anulat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
168

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
319

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
74

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...