Țigări de contrabandă, de peste 60.000 de lei, descoperite în cimitir (video)

Țigări de contrabandă, de peste 60.000 de lei, descoperite în cimitir (video)

În cursul zilei de miercuri, 16 februarie, polițiștii de frontieră au descoperit, în jurul orei 21:00, în cimitirul din marginea localității Păltiniș, mai multe pachete voluminoase, ce conțineau pachete de țigări, a anunțat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră din Botoșani.

Cele 6.734 de pachete de țigări descoperite de oamenii legii sunt în valoare de 68.000 de lei și au fost identificate în timpul unei acțiuni organizate în sistem integrat, pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

La acțiune au participat polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră din Botoșani, Sectorul Poliției de Frontieră din Rădăuți-Prut și Sectorul Poliției de Frontieră din Darabani.

La inventarierea bunurilor a reieșit faptul că în colete se aflau țigarete, fiind stabilită cantitatea de 134.680 de țigarete (6.734 de pachete), în valoare de 68.000 de lei, bunuri ce au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Minodora Răcnea.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în vederea depistării și identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1092

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9624

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1304

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...