Tentativă de suicid după o ceartă cu soția

Tentativă de suicid după o ceartă cu soția

Un botoșănean a fost trimis la Iași, în stare critică, după ce a încercat să își pună capăt zilelor într-un mod cumplit.

În varstă de 65 de ani, din Botoșani, bărbatul a avut o ceartă puternică cu soția lui. După ce a consumat câteva pahare de băuturi alcoolice, acesta a încercat să se sinucidă cu ajutorul unui ștreang, însă nu oricum.

Bărbatul a legat ștreangul improvizat de balustradă de la etajul patru al unei scări de bloc din Botoșani, după care s-a lăsat să cadă în gol. Doar că ștreangul s-a desfăcut, astfel că a căzut printre balustradele de pe casă scării până la parter.

Vecinii au sunat imediat la 112, la față locului ajungând imediat un echipaj de la Ambulanță, cadrele medicale acordându-i acestuia primul ajutor, după care l-au transportat la Urgențe.

Medicii l-au supus mai multor investigații, iar după ce l-au stabilizat, au decis trimiterea lui la Iași, starea fiind foarte gravă, bărbatul fiind diagnosticat cu multiple fracturi la cap, coaste și torace.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
153

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
439

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...