Tânărul de 24 de ani rănit în accidentul din Bălușeni a murit pe patul de spital, după câteva zile de agonie

Tânărul de 24 de ani rănit în accidentul din Bălușeni a murit pe patul de spital, după câteva zile de agonie

Tânărul de 24 de ani rănit grav în accidentul petrecut, luni, în localitatea Buzeni din comuna Bălușeni, a murit pe patul de spital după câteva zile de agonie.

Aflat la volanul unui autoturism, el a rămas captiv între fiarele contorsionate, după ce a intrat în coliziune cu un camion. La spital, a fost diagnosticat cu multiple leziuni și traumatisme, la nivelul capului și coloane, ruptură de vezică, de bazin, rudele făcând apel pentru donarea de sânge, vital pentru salvarea acestuia. El a fost depistat și cu infecție COVID-19. Din cauza stării în care se afla, joi seară a fost trimis cu ambulanța spre o clinică de specialitate din Iași, iar vineri, la ora 17:00, a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul.

Vestea morții sale a îndurerat întreaga comunitate.

„E atât de dureros sa stiu ca nu ma mai pot intalni cu persoana care a insemnat atat de mult in sufletul meu! Un tanar, ca si mine si tine muncitor, având vise si planuri, plin de simtul umorului,bland, milos, credincios, având simtul sacrificiului, iubitor,familist, implicat, foarte bun pianist si sofer, recunoscator, luptand din greu in Romania sa castige un ban cinstit, atât cat sa traiasca, sacrificand noptile si orele in care somnul e atât de dulce pentru fiecare din noi..

Ne vei lipsi atât de mult tuturor celor care am avut ocazia sa te cunoastem! Imi doresc atât de mult sa ne revedem atunci când Dumnezeu va pune capat pacatului de pe pamant si va veni sa ne ia cu El in ceruri unde pacatul, durerea, lacrima si suferinta nu vor mai exista!”, a scris o prietenă a acestuia pe Facebook.

„Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că ai plecat pentru totdeauna. Ai fost un om minunat, vei rămâne mereu în sufletele noastre. Odihnește-te în pace!”, a transmis o altă amică a acestuia.

 

Spune-ne opinia ta