Tânără farmacistă, plânsă de o întreagă comunitate, după ce și-a pus capăt zilelor

Tânără farmacistă, plânsă de o întreagă comunitate, după ce și-a pus capăt zilelor

Tragedie într-o familie din județul Suceava, după ce fiica lor a decis să își încheie socotelile cu viața. Cristina era farmacistă la Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani, fiind mândria familiei.

Vestea că o tânără a decis să își ia viața a căzut ca un trăsnet pentru întreaga familie și comunitate. Nimeni nu își explică de ce Cristina a decis să își pună capăt zilelor.

„Nu îmi găsesc cuvintele și totuși nu înțeleg de ce tu, copil bun, deștept, cuminte și inteligent....de ce? .... când voi, copiii, sunteți cel mai de preț lucru, sunteți universul nostru al părinților, sunteți bogăția noastră, sunteți realizările noastre, oglinda noastră, sunteți prestigiul nostru, sunteți totul...Poți avea conturile pline, case, mașini, funcții etc. Totul nu reprezintă nimic. Îmi pare rău fiindcă ai ales să pleci prea devreme, mult prea devreme. Erai un copil realizat, erai pe picioarele tale, erai mândria întregii familii. Erai totul!! Drum lin către îngeri...nu te vom uita niciodată”, este mesajul sfâșietor al Vioricăi Zotic.

Zeci de mesaje sfâșietoare au fost postate pe Facebook, în memoria Cristinei.

„Drum lin, Cristina. Ai vrut să pleci și ai plecat. Domnul va fi cu tine mereu, ai fost un suflet ales, ai fost o fată minunată! Condoleanțe familiei”, a scris Angela Istrate.

Descoperirea macabră a fost făcută de către soțul acesteia.

Cei doi erau căsătoriți din luna august 2021. Acesta și-a găsit soția, în vârstă de 30 de ani, fără suflare în baia apartamentului. Bărbatul, și el farmacist, se întorsese acasă, vineri după amiază, iar când a intrat în apartament a observat că femeia nu era nicăieri.

Când a intrat în baie, acesta a avut un șoc. Soția, în vârstă de doar 30 de ani, zăcea fără suflare, într-un ștreang improvizat, legat de o țeavă la caloriferul din baie.

Disperat, acesta a dat-o imediat jos și a încercat să îi ofere primul ajutor, sunând și la 112 pentru a cere ajutorul medicilor. La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, femeia nemaiputând însă fi salvată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se distribuie gratuit pastilele cu iod și de unde pot fi ridicate

Marţi, 9 August 2022
156

După cum s-a stabilit în iunie, persoanele cu vârsta de până la 40 de ani pot primi comprimate cu iodură de potasiu, ce vor putea fi utilizate în cazul apariției unor accid...

Gheorghe Hagi, categoric după remiza din FC Botoșani – Farul: „Meritam să câștigăm! A fost unul dintre cele mai bune meciuri”

Marţi, 9 August 2022
100

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei Farul Constanța, s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi în meciul cu FC Botoșani, însă este de părere că echipa sa ar fi meritat...

Marcel Ciolacu amenință cu alegeri anticipate dacă nu ajunge prim-ministru la vară

Marţi, 9 August 2022
56

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, într-o conferință de presă la Parlament, că dacă nu se va face rotativa în ceea ce privește premierul, „nu e altă variantă...