Tânără farmacistă, plânsă de o întreagă comunitate, după ce și-a pus capăt zilelor

Tânără farmacistă, plânsă de o întreagă comunitate, după ce și-a pus capăt zilelor

Tragedie într-o familie din județul Suceava, după ce fiica lor a decis să își încheie socotelile cu viața. Cristina era farmacistă la Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani, fiind mândria familiei.

Vestea că o tânără a decis să își ia viața a căzut ca un trăsnet pentru întreaga familie și comunitate. Nimeni nu își explică de ce Cristina a decis să își pună capăt zilelor.

„Nu îmi găsesc cuvintele și totuși nu înțeleg de ce tu, copil bun, deștept, cuminte și inteligent....de ce? .... când voi, copiii, sunteți cel mai de preț lucru, sunteți universul nostru al părinților, sunteți bogăția noastră, sunteți realizările noastre, oglinda noastră, sunteți prestigiul nostru, sunteți totul...Poți avea conturile pline, case, mașini, funcții etc. Totul nu reprezintă nimic. Îmi pare rău fiindcă ai ales să pleci prea devreme, mult prea devreme. Erai un copil realizat, erai pe picioarele tale, erai mândria întregii familii. Erai totul!! Drum lin către îngeri...nu te vom uita niciodată”, este mesajul sfâșietor al Vioricăi Zotic.

Zeci de mesaje sfâșietoare au fost postate pe Facebook, în memoria Cristinei.

„Drum lin, Cristina. Ai vrut să pleci și ai plecat. Domnul va fi cu tine mereu, ai fost un suflet ales, ai fost o fată minunată! Condoleanțe familiei”, a scris Angela Istrate.

Descoperirea macabră a fost făcută de către soțul acesteia.

Cei doi erau căsătoriți din luna august 2021. Acesta și-a găsit soția, în vârstă de 30 de ani, fără suflare în baia apartamentului. Bărbatul, și el farmacist, se întorsese acasă, vineri după amiază, iar când a intrat în apartament a observat că femeia nu era nicăieri.

Când a intrat în baie, acesta a avut un șoc. Soția, în vârstă de doar 30 de ani, zăcea fără suflare, într-un ștreang improvizat, legat de o țeavă la caloriferul din baie.

Disperat, acesta a dat-o imediat jos și a încercat să îi ofere primul ajutor, sunând și la 112 pentru a cere ajutorul medicilor. La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, femeia nemaiputând însă fi salvată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
1

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
283

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
220

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...