Tânără farmacistă, plânsă de o întreagă comunitate, după ce și-a pus capăt zilelor

Tânără farmacistă, plânsă de o întreagă comunitate, după ce și-a pus capăt zilelor

Tragedie într-o familie din județul Suceava, după ce fiica lor a decis să își încheie socotelile cu viața. Cristina era farmacistă la Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani, fiind mândria familiei.

Vestea că o tânără a decis să își ia viața a căzut ca un trăsnet pentru întreaga familie și comunitate. Nimeni nu își explică de ce Cristina a decis să își pună capăt zilelor.

„Nu îmi găsesc cuvintele și totuși nu înțeleg de ce tu, copil bun, deștept, cuminte și inteligent....de ce? .... când voi, copiii, sunteți cel mai de preț lucru, sunteți universul nostru al părinților, sunteți bogăția noastră, sunteți realizările noastre, oglinda noastră, sunteți prestigiul nostru, sunteți totul...Poți avea conturile pline, case, mașini, funcții etc. Totul nu reprezintă nimic. Îmi pare rău fiindcă ai ales să pleci prea devreme, mult prea devreme. Erai un copil realizat, erai pe picioarele tale, erai mândria întregii familii. Erai totul!! Drum lin către îngeri...nu te vom uita niciodată”, este mesajul sfâșietor al Vioricăi Zotic.

Zeci de mesaje sfâșietoare au fost postate pe Facebook, în memoria Cristinei.

„Drum lin, Cristina. Ai vrut să pleci și ai plecat. Domnul va fi cu tine mereu, ai fost un suflet ales, ai fost o fată minunată! Condoleanțe familiei”, a scris Angela Istrate.

Descoperirea macabră a fost făcută de către soțul acesteia.

Cei doi erau căsătoriți din luna august 2021. Acesta și-a găsit soția, în vârstă de 30 de ani, fără suflare în baia apartamentului. Bărbatul, și el farmacist, se întorsese acasă, vineri după amiază, iar când a intrat în apartament a observat că femeia nu era nicăieri.

Când a intrat în baie, acesta a avut un șoc. Soția, în vârstă de doar 30 de ani, zăcea fără suflare, într-un ștreang improvizat, legat de o țeavă la caloriferul din baie.

Disperat, acesta a dat-o imediat jos și a încercat să îi ofere primul ajutor, sunând și la 112 pentru a cere ajutorul medicilor. La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, femeia nemaiputând însă fi salvată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de mii de tichete pentru vaccinați vor ajunge la Botoșani

Vineri, 28 Ianuarie 2022
575

Săptămâna viitoare vor ajunge la Botoșani 38.700 de tichete pentru persoanele care s-au imunizat împotriva infecției cu virusul Covid-19 după data de 1 septembrie cu schema completă,...

Activități de cunoaștere a istoriei și specificului local, încheiate cu un spectacol de gală pentru cercetașii din județ

Vineri, 28 Ianuarie 2022
179

În cinstea Unirii Principatelor Române de la 1859, în perioada 22-24 ianuarie, a.c. Centrul Județean de Voluntariat Botoșani alături de cercetași, tineri și voluntari din județ...

Rata șomajului este de 2,07% în județul Botoșani

Vineri, 28 Ianuarie 2022
143

La sfârșitul lunii decembrie a anului 2021, în județul Botoșani erau înregistrați 2.835 de șomeri, rata șomajului fiind de 2,07%, informează Agenția Județeană pentru Ocupar...