Tânără declarată dispărută la un an de la plecarea în străinătate

Tânără declarată dispărută la un an de la plecarea în străinătate

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru identificarea unei femei, în vârstă de 32 de ani, din orașul Flămânzi, județul Botoșani, plecată în străintate, despre care familia nu mai știe nimic de mai bine de un an.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, Camelia Ciocoiu a plecat la muncă in Marea Britanie, în luna septembrie 2019, iar din acel moment nu a mai păstrat legătura cu familia sa.

Semnalmentele tinerei sunt următoarele: înălțime de aproximativ 1,60 metri, masă corporală de circa 50 de kilograme, părul brunet, ochi căprui.

Cetățenii care dețin informații despre persoana în cauză, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Un tânăr a suferit arsuri într-un incendiu care i-a cuprins locuința (video)

Luni, 29 Mai 2023
205

O casă de pe strada Dragoș Vodă, din municipiul Botoșani, a fost cuprinsă de flăcări, luni după-amiază, un tânăr suferind arsuri în timpul incendiului, transmite Inspectoratul Ju...

VIDEO: Protest cu 600 de cadre didactice în Piața Revoluției, în a cincea zi de grevă. „În toate domeniile, calitatea se plătește”

Vineri, 26 Mai 2023
1139

Peste 600 de angajați din sistemul de învățământ din Botoșani au protestat, vineri, în Piața Revoluției, pe fondul negocierilor eșuate cu reprezentanții Guvernului. Sin...

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina, după ce a lovit un scuar (fotogalerie)

Joi, 25 Mai 2023
2187

Un șofer în stare de ebrietate s-a răsturnat cu mașina, joi seară, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, în apropiere de Gară.Potrivit martorilor, bărbatul a lovit scuar...