Tânără de 18 ani din județ dată în urmărire. Se face apel la cunoștința publică

Tânără de 18 ani din județ dată în urmărire. Se face apel la cunoștința publică

O tânără de 18 ani, domiciliată în județul Botoșani, a fost declarată dispărută de către familie, polițiștii făcând apel la cunoștința publică pentru găsirea acesteia.

Petronela-Mihaela Pușcașu, domiciliată în localitatea Bădărăi din comuna Santa Mare, a plecat de acasă duminică, în jurul orelor 16:00, în mod voluntar, și nu a mai revenit până în prezent, nici nu a luat legătura în niciun mod cu membrii familiei.

Semnalmentele tinerei sunt următoarele: înălțimea de aproximativ 1,40-1,45 m, 50 kg., păr șaten, ochi căprui, ten deschis.

Semne particulare: are degetele mici ale ambelor mâini răsucite către interiorul palmei.

Îmbrăcăminte: pantaloni scurți de culoare neagră cu dungi albe pe lateral și maiou de culoare albă, încălțată cu sandale de culoare albă.

Cei care află date despre tânără, sunt rugați să raporteze la cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze 112.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
70

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...