Tânăr prins băut și drogat la volan

Tânăr prins băut și drogat la volan

Un tânăr, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Botoșani, a picat testul alcoolului, dar și al drogurilor, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112, în cursul zilei de miercuri, cu privire la faptul că un șofer s-ar putea afla sub influența băuturilor alcoolice.

Echipajul de poliție l-a identificat în trafic pe tânărul șofer, iar ulterior a fost pus să sufle în etilotest, care a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța Cocaină. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Dezbatere pe tema antreprenoriatului și a tinerilor care fug de Botoșani, organizată de PNL Botoșani! (galerie foto)

astăzi, 17:39
144

În sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia a avut loc, marți după-amiază, o conferință dedicată tinerilor și antreprenorilor din Botoșani. Conferința a fost moderată de ...

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1205

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
692

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...