Tânăr mort în Germania. Familia din Botoșani are nevoie de sprijin pentru a-l putea înmormânta acasă

Tânăr mort în Germania. Familia din Botoșani are nevoie de sprijin pentru a-l putea înmormânta acasă

Sfârșit tragic pentru un tânăr botoșănean care a plecat în străinătate pentru a-și face un rost. Marius a plecat în Germania la muncă. Familia a fost anunțată că trupul acestuia a fost găsit pe o plajă, după ce a făcut hipotermie.

Bărbatul a absolvit Liceul „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Botoșani. Era un tânăr muncitor și plin de viață, iar moartea sa fulgerătoare a provocat tristețe și lacrimi în rândul familiei și a prietenilor.

„Ar fi multe de spus, dar nimic nu te-ar aduce înapoi. Ne vom aminti cu drag de tine. Odihnește-te în pace, prieten drag”, este mesajul unui prieten de-al lui Marius.

„Dumnezeu să te ierte, prieten drag. Drum lin la ceruri, nu te vom uita niciodată.. glumele tale și plin de viață, ne-ai lăsat fără cuvinte. Tristețe mare, nu te vom uita, prieten drag”, a scris altă cunoștință.

Familia are nevoie de sprijin pentru a-l putea aduce acasă pe Marius și să îl înmormânteze în țara natală.

„În amintirea fratelui meu, prietenul și colegul vostru..”, scrie un prieten de-al lui Marius, care a solicitat sprijinul oamenilor.

Cei care doresc să ajute familia îndurerată pot dona în contul deschis pe numele Buciceanu Elena Petronela.

RO17BRDE070SV42330570700 

BIC: BRDEROSV

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1089

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9617

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1304

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...