Tânăr din județ bătut de două ori, în mai puțin de jumătate de oră, de persoane diferite

Tânăr din județ bătut de două ori, în mai puțin de jumătate de oră, de persoane diferite

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Corni, a fost bătut de două persoane, într-un interval relativ scurt de timp, fără ca cei doi agresori să aibă o legătură între ei. S-a întâmplat sâmbătă, pe Calea Națională din municipiul Botoșani.

Mai întâi, în timp ce se afla la frizeria unde lucrează, între tânărul din Corni și un alt tânăr, de 19 ani, a izbucnit un conflict pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Cel din urmă i-a propus să meargă pe o alee pentru a discuta problemele, unde l-ar fi dat cu capul de un autoturism parcat, după ce i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnul și cu picioarele, în zona feței.

Proprietarul mașinii, în vârstă de 58 de ani, se afla în interior în momentul izbucnirii altercației. În urma bătăii, agresorul a părăsit imediat locul faptei, iar deținătorul mașinii avariate l-a luat la pumni pe cel găsit în proximitatea bunului său. Astfel, în mai puțin de 30 de minute, botoșăneanul de 18 ani s-a ales cu două serii de lovituri, din partea a două persoane diferite.

Tânărul agresat a sunat la 112, la fața locului ajungând un echipaj de poliție. Astfel, în cazul bărbatului de 58 de ani, agresiunea a fost una flagrantă, în vreme ce împotriva agresorului de 19 ani, victima a depus plângere la Poliție.

„În cauză, s-a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, pe numele celor doi agresori, urmând ca, în funcție de rezultatele anchetei, să se propună o soluție procedurală. Agresorul de 19 de ani a fost sancționat și cu amendă în cuantum de 2000 de lei pentru tulburarea ordinii publice, iar în cazul celui de 58 de ani s-a întocmit proces verbal de constatare a flagrantului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.