Tânăr din Botoșani reținut, după ce în frigiderul său au fost găsite 1.600 de comprimate ecstasy

Tânăr din Botoșani reținut, după ce în frigiderul său au fost găsite 1.600 de comprimate ecstasy

Un bărbat de 32 de ani, din județul Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce în locuința acestuia au fost descoperite, în timpul unei percheziții, peste 1.600 de comprimate ecstasy, depozitate în frigider, arată Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Potrivit sursei citate, percheziția a fost dispusă de Biroul Județean al DIICOT și Biroul pentru Crimă Organizată din Arad, care au organizat un flagrant anterior, în momentul în care bărbatul vindea, în Cluj Napoca, 1.013 de astfel de comprimate, în schimbul sumei de 1.000 euro și 7.500 lei.

„Ulterior, procurorii DIICOT Arad, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Botoșani, în urma căreia au mai fost descoperite alte aproximativ 1.600 comprimate ecstasy, deținute de către traficant pentru vânzare. Drogurile erau ținute în frigider”, arată anchetatorii.

Bărbatul este acuzat de trafic de droguri de mare risc, urmând a fi prezentat în fața magistraților Tribunalului din Arad, joi, cu mandat de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta