Abandonată la naștere, o botoșăneancă stabilită în Italia își caută mama și frații

Abandonată la naștere, o botoșăneancă stabilită în Italia își caută mama și frații

Petronela este născută la data de 24 iulie 1987 la Dorohoi, județul Botoșani, și este stabilită în Italia de la vârsta de 3 ani.

Femeia a fost abandonată la naștere și acum încearcă să-și găsească mama biologică despre care nu știe decât că se numește Calancea Viorica.

„Din spusele părinților mei adoptivi, am crescut la orfelinatul din Botoșani până la vârsta de 3 ani de unde am fost adoptată mai apoi de acești oameni minunați”, spune Petronela.

Din actele pe care le deține, tânăra știe că mai are un frate, iar mama ar fi din Darabani. Nu a fost recunoscută în acte de tată, iar singurul lucru pe care îl cunoaște e că se numește Gheorghe Paval (Pavel).

„Eu am fost personal la Darabani dar nu am reușit să îmi găsesc mama, însă am descoperit că tatăl meu este decedat și ar mai fi avut doi copii cu a doua soție, pe nume tot Viorica. Chiar dacă nu am fost recunoscută de tatăl biologic și nu mai este în viață, aș avea dorința să îl pot vedea măcar într-o fotografie. Aș dori să menționez ca am un semn particular. Am sprâncenele ridicate în sus, așa numitele aripi de pasăre, semn pe care l-au moștenit și copiii mei”, completează femeia.

Petronela a scris aceste rânduri în speranța că va primi un semn de la familia ei, reușind în final să-și găsească frații și mama biologică.


 

 

Spune-ne opinia ta