Tânăr din Botoșani prins conducând fără permis de polițiștii de frontieră ieșeni

Tânăr din Botoșani prins conducând fără permis de polițiștii de frontieră ieșeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari efectuează cercetări cu privire la un tânăr din județul Botoșani, depistat la volan, deşi nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Duminică, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 17.35, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari - I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localităţii Bivolari, un autoturism marca Volkswagen Golf 5, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român P.M., în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Cu ocazia efectuării controlului, în urma verificărilor suplimentare poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

(Comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție de Frontieră din Iași)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
528

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
157

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...