Tânăr dat dispărut de familie, la aproape trei ani de când nu se mai știe nimic despre el

Tânăr dat dispărut de familie, la aproape trei ani de când nu se mai știe nimic despre el

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, satul Iacobeni, comuna Dângeni, este urmărit de poliție, după ce mama sa l-a declarat dispărut. Acesta a plecat în luna ianuarie 2017 în județul Galați, pentru a lucra la o stână, însă de atunci nu a mai contactat membrii familiei, care au alertat autoritățile joi, 14 noiembrie a.c.

Numele lui este Gavriliuc Marian Ionuț. Conform informațiilor obținute de către polițiști, îmbrăcămintea la data dispariţiei a tânărului era formată din: geacă de culoare gri, pantaloni de trening de culoare gri, ghete neagre.

Semnalmentele comunicate sunt: înălțimea 1,80 m, greutatea aprox. 75 kg,  păr șaten scurt, ochi căprui, iar, ca semn particular, tânărul prezintă  o cicatrice în partea lateral-stângă a gâtului.

Orice persoană care află date despre dispărut, este rugată să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
301

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
441

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
573

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...