Sucevean amendat și lăsat fără lemnele pe care le transporta

Sucevean amendat și lăsat fără lemnele pe care le transporta

La data de 2 august 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit pentru control, în localitatea Brăteni, comuna Dobârceni, o autoutilitară care transporta material lemnos, condusă de un bărbat de 35 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 2,24 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență.

„Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă de 5.000 lei, iar cantitatea de material lemnos pe care o transporta a fost supusă confiscării”, a precizat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
830

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
361

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
911

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...