Spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", la Botoșani: Zeci de familii vor avea o masă mai bogată de Crăciun!

Spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", la Botoșani: Zeci de familii vor avea o masă mai bogată de Crăciun!

La spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", realizat în ziua de 29 noiembrie 2018 de școlile botoșănene, în parteneriat cu ONG Salvați Copiii Suceava și cu sprijinul conducerii Teatrului "Mihai Eminescu", s-a colectat suma de 5.300 de lei.

Potrivit organizatorilor, un rol important în strângerea acestei sume îl are inspectorul școlar Laurențiu Palade, prezentatorul spectacolului, sutele de copii și părinți prezenți și minunații profesori care au pregătit momentele artistice.

30 de familii vor avea pe masa de sărbători mai mult decât își pot permite, familii monitorizate în proiectul Organizației Salvați Copiii "Siguranță prin Educație pentru Nutriție și Sănătate" (SENS). De asemenea, va continua dotarea maternităților cu aparatură necesară copiilor prematuri.

"Mulțumesc părinților, elevilor și profesorilor prezenți: Corina Palade, Simona Breșug, Silvia Voloșincu, Felicia Gălățeanu, Maria Petraru, Vasiliu Gabriela, Lili Iurescu, Roxana Bidalac, Surdu Denis Manuela, Stela Iacob, Manuela Feraru, Sergiu Dascălu, Odett Chelariu, Iulia Lupu, Loredana Ciubotariu, Daniela Simion, Andrada Corduneanu, Loredana Șușter, Anca Amitrului, Elena Cordun și Mihaela Duduman - partener în organizarea spectacolului și a proiectului "Și noi avem drepturi!". Mulțumesc în mod special elevilor mei și părinților acestora, care mereu sunt aproape de Organizația Salvați Copiii", a transmis Greta Cojocariu, voluntar ONG "Salvați Copiii" Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
31

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
38

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...