Sora lui Adrian, strigăt disperat după ce fratele ei s-a înecat în Prut: ”Ai luat examenul cu brio, dar acum te vom duce la groapă!”

Avea 14 ani, susținuse Evaluarea Națională și urma să înceapă viața de licean. Totul s-a sfârșit brusc vineri seara, după ce Adrian a ieșit cu prietenii să se scalde în apa Prutului.

Sora lui Adrian, strigăt disperat după ce fratele ei s-a înecat în Prut: ”Ai luat examenul cu brio, dar acum te vom duce la groapă!”


Foto: Facebook

O seară cu prietenii s-a transformat într-o tragedie pentru familia lui Adrian Emil, băiatul de 14 ani din Rădăuți-Prut. Când l-au văzut că nu mai iese din apă, băieții au sunat la 112 și au cerut ajutor. Pompierii veniți la fața locului au reușit să scoată la suprafață trupul neînsuflețit după mai bine de trei ore de căutări.

Sora lui Adrian și-a strigat disperarea, vorbind despre fratele ei mai mic pe care în aceste zile ar fi trebuit să îl însoțească pentru înscrierea la liceu.

“Vin acasă și dormim toți“, au fost ultimele cuvinte ale lui Adrian, ”ultima dată când ți-am auzit glasul”, spune cu durere sfâșietoare Sandra Emilia.

”Trebuia să mergem peste trei zile să te înscriem la liceul dorit! Ai luat examenul cu brio, mare mândrie, dar acum te vom duce numai la groapă. M-ai lăsat singură și dorul va fi imens! Dumnezeu avea nevoie de un înger atât de frumos și cuminte! Voi rămâne fără cuvinte mereu la adresa ta, copil minunat, copil deștept și dulce! De ce fratele meu? Singurul meu frate”, sunt cuvintele dureroase ale fetei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
71

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
581

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
393

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...