Șoferii din trei orașe și o comună, în vizorul polițiștilor. Au curs amenzi de zeci de mii de lei

Șoferii din trei orașe și o comună, în vizorul polițiștilor. Au curs amenzi de zeci de mii de lei

Și în weekendul care a trecut, polițiștii botoșăneni au continuat acțiunile preventive pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la riscurile asociate consumului de alcool și de substanțe interzise la volan pe raza municipiilor Botoșani și Dorohoi, orașul Săveni și comuna Vlăsinești, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Totodată, aceștia au acționat pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte cu risc social, fiind vizate zonele în care se formează aglomerări de persoane și în care au fost înregistrate fapte care contravin normelor sociale.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 90 de persoane și au fost controlate 65 de autovehicule.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 26.545 de lei și a fost reținut 1 permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
818

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
356

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
911

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...