Șoferi și pietoni, sancționați de polițiști (video)

Șoferi și pietoni, sancționați de polițiști (video)

În intervalul 07:00 – 09:00, în cursul zilei de marți, polițiștii au desfășurat acțiuni pe raza municipiului Botoșani, care au avut drept scop prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

La nivelul municipiului Botoșani, principala cauză de producere a accidentelor cu victime este neacordarea priorității de trecere persoanelor care au acest drept.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 130 de persoane și controlate 104 autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 13.000 de lei.

Șapte amenzi au fost date pentru nerespectarea regimului legal de viteză, patru pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, două pentru depășiri neregulamentare, patru pentru abateri comise de pietoni și 39 pentru alte abateri.

„Au fost reținute 7 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
845

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8084

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1296

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...