Șoferi lăsați fără permis și certificat de înmatriculare, în urma unei acțiuni organizate în mediul rural

Aproximativ 40% din accidentele rutiere grave, înregistrate pe raza de competență a Biroului Rutier, în acest an, s-au produs în mediul rural, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Din acest motiv, oamenii legii au organizat o acțiune în această zonă, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

Astfel, la data de 17 octombrie 2022, polițiști au acționat cu autospeciale dotate cu aparate radar, fiind depistați 18 conducători auto care au depășit limita legală de viteză.

Totodată, în cadrul activităților au fost legitimate 78 de persoane și verificate 71 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 18.000 de lei.

„De asemenea au fost reținute 4 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cine sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Botoșani! Valeriu Iftime: „Nu mă voi opune” (Video)

astăzi, 11:38

Valeriu Iftime, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a anunțat cine vor fi vicepreședinții cu care va colabora în acest mandat. Din partea Partidulu...

Ucrainenii iau cu asalt județul Botoșani după război, cel mai mare vârf înregistrat în 2024!

Friday, 25 October 2024

Șeful Biroului pentru Imigrări din județul Botoșani a anunțat că peste 500 de cetățeni străini au solicitat de la începutul acestui an și până în prezent să li se elibere...

Noul Laborator de Microbiologie din Botoșani a fost inaugurat! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Laboratorul de Microbiologie de la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost inaugurat, vineri, 25 octombrie. Valoarea totală a proi...