Șofer beat, dat jos de la volan de polițiștii botoșăneni

Șofer beat, dat jos de la volan de polițiștii botoșăneni

Duminică, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, au oprit pentru control, pe drumul comunal DC 65, în localitatea Costești, comuna Răchiți, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 67 ani, din comuna Broscăuți.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

„În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul IPJ din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
829

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
425

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1367

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...