Scandal în piață, terminat cu înjunghierea unui bărbat

Scandal în piață, terminat cu înjunghierea unui bărbat

Piaţa centrală din Dorohoi, parcarea acesteia şi bazarul s-au transformat luni dimineaţă în terenul de bătaie a câtorva zeci de membri ai unor clanuri care şi-au aplicat pumni şi picioare, de acest tratament nefiind scutite nici femeile.

Din câte se pare, bătaia are legătură cu conflictul din urmă cu aproape o săptămână, din cartierul Drochia, în urma căruia un bărbat a fost înjunghiat în gât cu un cuţit, arată realitateadorohoiana.ro.

Reprezentanţii poliţiei, prin purtătorul de cuvânt, au confirmat evenimentul din piaţa dorohoiană.

„La data de 27.07.2020, ora 09.47, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi   au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în Piața Centrală din municipiul Dorohoi are loc un conflict între mai multe persoane. Cu ocazia intervenției la eveniment, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, un bărbat de 40 de ani din municipiul Dorohoi fiind înțepat cu un obiect tăietor înţepător de către un alt bărbat de 19 ani din aceeași localitate, persoana în cauză fiind transportată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice şi lovire sau alte violențe. În continuare sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului, sub supravegherea unui procuror”, a precizat agentul principal Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

O sursă a publicației citate, din interiorul comunităţii din Dorohoi, care a solicitat anonimatul, a declarat că vinovaţi de toată starea tensionată din ultima perioadă ar fi un grup restrâns al unui clan din judeţul Vaslui, care s-a „oploşit” în municipiu, fiind găzduiţi de nişte rude cu domiciliul în Dorohoi.

„Dacă autorităţile nu iau măsuri, în scurt timp aceştia vor mai înjunghia oameni, dar după aceea vor trece şi la români. Nu au niciun Dumnezeu”, a opinat sursa.

Fenomenul infracţional de această factură a fost ţinut în frâu la Dorohoi de-a lungul anilor, poliţiştii reuşind să-l controleze. Din păcate, este inexplicabil ce se întâmplă acum.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
392

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
417

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
244

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...