Scandal de pomină într-o primărie de comună din Botoșani. Viceprimar bătut de un consilier în sediul instituției

Scandal de pomină într-o primărie de comună din Botoșani. Viceprimar bătut de un consilier în sediul instituției

Viceprimarul comunei Călărași, din județul Botoșani, a depus plângere la Poliție după ce a fost bătut chiar în sediul Primăriei. Viceprimarul Daniel Ripiceanu susține că a fost înjurat, umilit și mai apoi bătut de un consilier local.

Cel acuzat de viceprimar este Corneliu Vrajotis, consilier local și soț al primăriței din comună, Elena Vrajotis. 

„Mi-a tras o palmă și apoi mi-a dat doi pumni. Dacă nu fugeam nu mai vorbeam acuma cu dumneavoastră”, mărturisește viceprimarul Ripiceanu, potrivit Adevărul.ro.

După incident, viceprimarul comunei Călărași a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani, cu dureri de cap. Ulterior, el a depus și o plângere la Poliție.

„Nu am vrut să fiu părtaș”

Daniel Ripiceanu a fost numit viceprimar după alegerile locale din 2020. Culmea, este din același partid cu primărița și consilierul local Corneliu Vrajotis, adică din PNL. În primăvara anului 2022, au început însă neînțelegerile. Viceprimarul de la Călărași mărturisește că nu a mai vrut să semneze anumite documente, constatând o serie de nereguli în Primărie.

„Nu am vrut să fiu părtaș. Ei vor să scape de mine pentru că eu nu am mai vrut să fiu părtaș la ilegalitățile pe care le fac ei”, spune Ripiceanu.

De atunci, susține viceprimarul, a început să fie jignit și marginalizat.

„Anterior, am mai fost scuipat, denigrat. Angajații se tem să și discute cu mine. Se tem să meargă și cu mine în mașină”, spune viceprimarul.

„Măi, ordinarule, porcule!”

Conflictul a degenerat însă joia trecută, când Corneliu Vrajotis a venit în biroul viceprimarului și a început să-i reproșeze că a discutat cu un consilier din opoziție. Viceprimarul a înregistrat convorbirea, iar în aceasta se aude cum alesul local îl jignește pe viceprimar.

„Uăi că...le, tu ai tupeul să mă minți în față, măi, nesimțitule, măi ordinarule, porcule? Te-ai dus la Broscoi? Tu te vinzi pentru așa ceva, nu-ți este rușine ?(...) Te-am pus vice că așa am vrut eu. Și care este recompensa ta față de mine? Băi, care-i recompensa ta față de mine? Uăi, boule, care-i recompensa ta?”, îi spune consilierul viceprimarului.

La urmă, pe înregistrare se aud bufnituri. Viceprimarul spune că în acel moment, a fost atacat de către consilier și lovit. Acesta ar fi dărâmat și un birou cu tot cu calculator.

„Adevărul” a încercat să-l contacteze pe primarul comunei Călărași pentru a-și prezenta punctul de vedere în acest scandal, însă fără succes.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
15

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
32

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
386

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...