Scandal ca în filme noaptea trecută la Știubieni. Un client nu a vrut să părăsească un bar pentru că nu a terminat de băut!

Scandal ca în filme noaptea trecută la Știubieni. Un client nu a vrut să părăsească un bar pentru că nu a terminat de băut!

Un bărbat hotărât de la Știubeni a distrus tot în cale după ce barmanul a vrut să-l dea afară dintr-un bar, dar el nu terminase de băut.

Seara trecută, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Săveni i-a întocmit unui bărbat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Nemulțumit de intenția barmanului de a închide localul din comuna Știubieni, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice, a devenit brusc agitat și a făcut scandal, distrugând mai multe bunuri care i-au ieșit în cale.

Scandalagiul s-a ales și cu o amendă de 200 de lei pentru refuzul de a părăsi barul la solicitarea  personalului de serviciu și pentru scandalul făcut, iar actele procedurale întocmite de jandarmi vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni, în vederea competentei soluționări.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
126

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
246

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
61

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...