Șase șoferi depistați conducând în stare de ebrietate, în ultimele trei zile

Șase șoferi depistați conducând în stare de ebrietate, în ultimele trei zile

Șase șoferi au fost depistați conducând în stare de ebrietate, în ultimele trei zile, pe drumuri din județul Botoșani, arată datele transmise luni de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ). Unul dintre aceștia a fost reclamat, prin apel la 112, de către alt participant la trafic, în vreme ce un altul a fost găsit cu mașina în șanț.

Sâmbătă, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Dorohoi, oprit pe drumul județean 292, în localitatea Broscăuți, avea o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce un bărbat de 36 de ani, din Vlăsinești, a fost găsit cu mașina în șanț, de un echipaj al secției rurale din zonă, având alcoolemia de 0,50 mg/l pe etilotest.  

Duminică, au fost prinși conducând în stare de ebrietate un tânăr de 30 de ani, din Todireni, cu o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, precum și un bărbat de 50 de ani, din municipiul Botoșani, pârât că circula sinuos pe Șoseaua Iașului din oraș, a cărui alcoolemie pe etilotest era de 0,80 mg/l. În aceeași zi, un tânăr de 31 de ani, din județul Vaslui, a fost tras pe dreapta în Flămânzi, având o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni dimineață, un tânăr de 23 de ani, din comuna Stăuceni, a fost oprit pe strada Bucovina din municipiul Botoșani, de către polițiștii Biroului de Ordine Publică. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În toate cazurile a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, precizează agentul principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta