Sancțiuni de peste 60.000 de lei aplicate de polițiști, în ultimele 24 de ore

Sancțiuni de peste 60.000 de lei aplicate de polițiști, în ultimele 24 de ore

Polițiștii botoșăneni acționează în permanență pentru siguranța cetățenilor și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură antisocială.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 34 de evenimente, dintre care 30 au fost semnalate prin apel 112 și au fost sesizați cu privire la săvârșirea a 20 de infracțiuni.

Totodată, au fost aplicate 124 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.000 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru abateri la regimul rutier.

„În aceeași perioadă au fost reținute 11 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șef nou (și) la Poliția de Frontieră din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:00
137

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (S.T.P.F.) din Botoșani are o nouă conducere, după ce la finalul anului 2023 comisar șef de poliție Valeriu Mihai Harabulă s-a pensionat.Iniț...

O doamnă preia conducerea APIA Botoșani, după trimiterea la pensie a lui Liviu Zaharia! (foto, video)

astăzi, 13:39
438

Elena Lăzăruc preia conducerea interimară a Agenției pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) din Botoșani.Postul a rămas neocupat după ce Liviu Zaharia a împlinit c...

Șeful educației botoșănene, apel către directorii de școli: „Acești elevi pot avea niște traume din trecut” (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
795

Miercuri, 27 martie, a avut loc întâlnirea de instruire cu directorii și directorii adjuncți din învățământul liceal, urmând ca joi să fie instruiți cei din î...