Sancțiuni de peste 10.000 de lei și permise reținute de polițiștii botoșăneni

Sancțiuni de peste 10.000 de lei și permise reținute de polițiștii botoșăneni

Pe 3 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere grave, pe arterele principale din municipiul Botoșani, pe care se înregistrează valori de trafic crescut.

Astfel, în urma activităților desfășurate au fost verificate peste 70 de autovehicule și legitimate aproximativ 100 de persoane.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei, dintre care, 13 sancțiuni au fost aplicate pentru opriri neregulamentare. Totodată, au fost reținute 4 permise de conducere”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

astăzi, 13:55
118

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

astăzi, 11:44
158

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
905

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...