Rudele din Botoșani, încremenite de durere după moartea Mihaelei, în accidentul de motocicletă!

Trei persoane au murit, luni dimineață, într-un cumplit accident de motocicletă. Printre victime se află și o tânără de 32 de ani.

Rudele din Botoșani, încremenite de durere după moartea Mihaelei, în accidentul de motocicletă!

 Paul Lucian și Mihaela  Foto: Facebook / Mihaela Bocan

Motocicleta a lovit un pieton care traversa strada neregulamentar, apoi a intrat într-un cap de pod. Atât persoanele de pe motocicletă, cât și pietonul, și-au pierdut viața. Tragedia s-a produs luni dimineață, în localitatea Șcheia, comuna Al.I.Cuza, județul Iași.

Cele două persoane care erau pe motocicletă și au murit în accidentul de la Șcheia sunt Paul Lucian Ionascu, de 44 de ani, și Mihaela Bocan, de 32 de ani, originară din Botoșani.

Paul Lucian Ionascu cânta într-o formație, dar era și mare iubitor de motociclete. Mihaela împărtășea pasiunea iubitului ei pentru motoare. Erau împreună de mai bine de șase ani și se bucurau de o viață plină de aventuri.



După moartea Mihaelei, numeroase mesaje de condoleanțe au fost adresate familiei din Botoșani, după ce rudele acesteia au transmis cu mare durere: ”Dumnezeu să te ierte, sufletul nostru bun!”.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru victime!

La locul tragediei au sosit mai multe echipaje medicale, însă nu au putut decât să constate decesul  celor trei persoane, care prezentau leziuni incompatibile cu viața.

”La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile. În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

Dumnezeu să îi odihnească în pace!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transportatorii de lemne suceveni, „certați” cu corectitudinea, încă un șofer sancționat de polițiști!

astăzi, 19:08
16

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit  marți, 25 iunie 2024, pentru control, pe drumul județean D.J. 293, în comuna George Enescu, o autoutilitară c...

Raluca Turcan despre Legea accesibilizării actelor artistice pentru persoanele cu dizabilități: „Un pas către normalitate!”

astăzi, 18:04
36

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, apreciază drept „un pas mare către normalitate” adoptarea, miercuri, de către plenul Camerei Deputaţilor a legii care instituie obligaţia tuturor in...

Peste 1000 de posturi scoase la concurs în Poliția română!

astăzi, 17:23
143

 Înscrierile se fac online până la data de 05 iulie a.c., ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la ace...