Român erou la Verona. George oprește autobuzul al cărui șofer se simte rău la volan!

Un român din Verona a devenit eroul zilei în orașul său, după ce a reușit să oprească un autobuz al cărui șofer s-a simțit brusc rău în timp ce era la volan.

Român erou la Verona. George oprește autobuzul al cărui șofer se simte rău la volan!

Autobuzul se deplasa cu pasageri la bord, iar șoferul s-a simțit brusc rău. Autovehiculul, scăpat de sub controlul șoferului, a început să se deplaseze brusc spre partea stângă a direcției de mers, tamponând ușor un autoturism Mercedes, arată rotalianul.com.

Dar totul s-ar fi putut sfârși mai rău, dacă la bordul autobuzului nu se afla și George Tobol care, din fericire, este șofer și lucrează și el la aceeași companie. George nu s-a pierdut cu firea și dându-și imediat seama că ceva este în neregulă cu bărbatul de la volan, s-a grăbit să ajungă alături de el, a tras frâna de mână oprind imediat autobuzul și limitând astfel daunele care ar fi putut avea loc.

Nicio persoană nu a fost rănită în incidentul petrecut. Probabil intuind că se va simți rău, șoferul a luat la timp piciorul de pe accelerație. Un video despre acest caz, publicat de L’Arena, îl puteți viziona aici.

Șoferul a fost transportat la spital de ambulanța sosită la fața locului, dar și-a revenit destul de repede. Medicii au constatat că suferise o scădere a tensiunii arteriale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
8

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
28

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
135

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...