Remorcă tractată fără drept pe drumurile publice

Remorcă tractată fără drept pe drumurile publice

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu de autovehicule, deşi nu deţinea permis de conducere corespunzător.

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost oprit, luni, în jurul orei 10:15, de un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Poliției de Frontieră din Dorohoi, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității de frontieră Dersca.

În urma verificărilor specifice efectuate, oamenii legii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de autovehicule, respectiv a depăşit masa maximă admisă pentru categoria de permis de conducere deţinută.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care posedă permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul”, a adăugat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful educației botoșănene, apel către directorii de școli: „Acești elevi pot avea niște traume din trecut” (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
732

Miercuri, 27 martie, a avut loc întâlnirea de instruire cu directorii și directorii adjuncți din învățământul liceal, urmând ca joi să fie instruiți cei din î...

Echipă completă la CJ Botoșani, un consilier a depus astăzi jurământul! (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
775

Este vorba despre Gabriel Cîrlan, care a ocupat și funcția de director al societății Nova Apaserv în perioada 2013 - 2016.După ce la începutul lunii martie Tribunalul Botoș...

Cele mai longevive cupluri premiate de municipalitatea botoșăneană! (foto, video)

Marţi, 26 Martie 2024
488

Evenimentul s-a desfășurat în sala „Mihai Eminescu” din incinta Primăriei municipiului Botoșani, care a devenit neîncăpătoare pentru zecii de bătrâni chemați de m...