Raport preliminar al medicilor legiști în cazul de la Vlăsinești: micuța aruncată în toaletă s-a născut vie!

Raport preliminar al medicilor legiști în cazul de la Vlăsinești: micuța aruncată în toaletă s-a născut vie!

Anchetatorii au primit raportul preliminar al medicilor legiști în cazul de la Vlăsinești, iar rezultatele au fost șocante!

Autopsia a stabilit că bebelușul a murit asfixiat, semn că micuța era un bebeluș la termen și s-a născut vie.

Mama de 19 ani, din satul Sârbi, comuna Vlăsinești, a aruncat copilul în toaleta din curtea viitorilor socri, fiind găsit acolo de polițiștii alertați de cadrele medicale de la Maternitate.

Potrivit anchetatorilor, fata de 19 ani a fost internată sâmbătă la Maternitatea Botoșani, aceasta prezentând semnele unei sarcini recente, iar în paralel, în dimineața aceleiași zile, la domiciliul familiei concubinului acesteia, a fost identificat în toaleta din curte, cadavrul unui făt care prezența multiple urme de violentă.

Anchetatorii au reușit să afle că tânăra nu este din aceeași localitate și a fost plecată o perioadă la muncă în străinătate. Ei iau în calcul să fi rămas însărcinată acolo, iar când a ajuns acasă la prietenul ei, să fi încercat să scape de sarcină.

Prietenul femeii le-a spus polițiștilor că ea a ieșit afară dimineață, în jurul orei patru, iar când s-a întors era plină de sânge. Au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul unui echipaj medical, care a preluat-o și au transportat-o la Maternitatea Botoșani.

Acum fata riscă să fie condamnată pentru pruncucidere!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Turism pe două roți la Botoșani: Cele mai bune trasee pentru cicliști

astăzi, 12:02
272

Judeţul Botoşani se dovedeşte a fi foarte ofertant pentru pasionaţii de mountain bike sau efectiv de plimbări cu bicicleta în natură. Dispune de trasee foarte pitoreşti, cu natură sălba...

Profesorii de matematică de la un renumit colegiu din Botoșani, ajutați să-și facă orele mai plăcute

astăzi, 10:29
287

Două discipline care au şi foarte multe dar şi foarte puţin în comun pot fi îmbinate printr-o fericită combinaţie numită „progmatică” astfel încât elevilor ...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (150)

astăzi, 09:00
143

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Al. D. Funduianu: Iată-te  ajuns,  cu acest generos ”Loc de dat cu… epigrama”,  la borna...