Prins la volan fără permis și cu asigurarea RCA expirată. S-a ales cu amendă, dar și dosar penal

Prins la volan fără permis și cu asigurarea RCA expirată. S-a ales cu amendă, dar și dosar penal

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Hlipiceni, au oprit pe drumul județean DJ 282, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Albești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule iar asigurarea RCA este expirată.

„În cauză conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu suma de 2000 de lei, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2628

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1486

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
342

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...