Pompierii au spart grilajul unei ferestre de la bloc pentru a căuta o bătrână, după apelul unei rude la 112

Pompierii au spart grilajul unei ferestre de la bloc pentru a căuta o bătrână, după apelul unei rude la 112

O femeie din Botoșani a alertat autoritățile, după ce mătușa sa, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Botoșani, nu a răspuns vreme de două zile la telefon.

Un echipaj de poliție, dar și unul de pompieri au fost direcționate către adresa de domiciliu indicată de către femeia îngrijorată că rudei sale i s-ar fi putut întâmpla o nenorocire, bătrâna locuind singură într-un apartament la parter. Ajunși la fața locului, forțele de intervenție au găsit imobilul încuiat și au pătruns în interior pe fereastră, după ce au îndepărtat gratiille.

Întrucât persoana căutată nu se afla la domiciliu, polițiștii au demarat cercetări pentru localizarea acesteia. Ulterior, au aflat de la vecinii femeii că aceasta a fost internată la un azil de bătrâni, faptul fiind apoi confirmat.

Apropiata bătrânei a fost informată, ulterior, despre starea rudei sale, care fusese internată cu exact două zile înainte.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
11

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
62

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...