Polițiștii de frontieră din Dorohoi au recuperat calul unui bătrân de 84 de ani

Polițiștii de frontieră din Dorohoi au recuperat calul unui bătrân de 84 de ani

Poliţiştii de frontieră au sprijinit un bătrân de 84 de ani, din localitatea Sinăuţi, judeţul Botoşani, să intre în posesia unui cal pe care un tânăr i l-a furat din curte, în noaptea de luni spre marți, informează Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF).

Potrivit sursei citate, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi a observat un tânăr, care se deplasa cu o cabalină, către localitatea Mihăileni.

„În momentul legitimării, tânărul, cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani, a declarat că a găsit calul pe un câmp din apropiere şi că ştiind cui aparţine, urma ca a doua zi să îl restituie proprietarului.

Echipajul poliţiei de frontieră împreună cu tânărul s-a deplasat la adresa indicată de acesta şi a restiuit calul proprietarului, un bătrân în vârstă de 84 de ani din localitatea Sinăuţi, care a declarat că i-a fost furat animalul din curte”, se arată într-un comunicat emis de STPF Botoșani.

În cauză, se efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta