Polițiștii care au intrat în contact cu botoșăneneanul infectat cu Covid-19, încă așteaptă rezultatele testelor

Polițiștii care au intrat în contact cu botoșăneneanul infectat cu Covid-19, încă așteaptă rezultatele testelor

Doi polițiști, care au intrat în contact cu un bolnav de COVID-19 din Botoșani, așteaptă de mai bine de o săptămână rezultatele testelor. Deși s-au protejat, cei doi sunt în izolare și au fost și testați.

În urmă cu o săptămână și jumătate, doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier al IPJ BN au intrat în contact cu un bolnav de COVID-19, după ce persoana respectivă, care era escortată de la vamă întrucât revenise din Italia (țară de risc), a fost implicată într-un accident rutier petrecut în Bistrița.

Atât polițiștii, cât și bolnavul s-au protejat cu mănuși și mască. Cu toate acestea s-a luat hotărârea ca cei doi să intre în izolare la domiciliu pentru 14 zile. De asemenea li s-au luat probe și s-au trimis la Cluj-Napoca pentru testare, scrie Bistrițeanul.ro.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
39

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
64

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...