Polițiștii botoșăneni vor organiza acțiuni de prevenire și în acest weekend

Polițiștii botoșăneni vor organiza acțiuni de prevenire și în acest weekend

În acest weekend polițiștii botoșăneni vor organiza acțiuni pentru reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză și a consumului de alcool sau de substanțe psihoactive, potrivit unui comunicat de presă emis de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Astfel, polițiștii de la Ordine publică vor avea în atenție prevenirea oricăror stări conflictuale, precum și prevenirea și combaterea faptelor antisociale, iar polițiștii rutieri se vor afla pe arterele din județ pentru supravegherea traficului rutier.

„Vă recomandăm să respectați normele de conviețuire socială, regulile de circulație și indicațiile polițiștilor rutieri pentru a evita să fiți implicați în evenimente nedorite. Dacă sunteți victima vreunei infracțiuni sau ați asistat la comiterea unei astfel de fapte, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat polițist sau să sunați la 112”, precizează Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
434

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
565

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1730

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...