Polițiștii au vizitat grădinițele din Suharău și Ibănești

Polițiștii au vizitat grădinițele din Suharău și Ibănești

Zilele de 24 și 25 august 2022 au constituit un prilej de întâlnire pentru copiii aflați la atelierele de vară Șotron organizate de Asociația Ovidiu.Ro, cu polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Botoșani.

Astfel, copii din comunele Ibănești și Suharău au primit informații privind siguranța personală acasă, pe  stradă şi în locurile de agrement. Întâlnirile polițiștilor cu copiii au avut un caracter interactiv, în cadrul cărora copiii au primit sfaturi cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte atunci când sunt singuri acasă, pe stradă sau în mediul online  precum şi cu privire la măsurile pe care trebuie să le ia atunci când siguranța le este pusă în primejdie .

În cadrul grădinițelor din comunele menționate, activitățile derulate au avut rolul de a acorda sprijin copiilor de grădiniță care urmează să înceapă clasa pregătitoare în luna septembrie 2022.

Copiilor li s-au prezentat elemente de educație rutieră, modul de deplasare pe drumul public în cazul în care nu există trotuar, asigurarea înainte de angajare în traversare.

(Comunicat de presă emis de IPJ Botoșani)



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
330

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
350

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
212

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...