Polițiștii au sărbătorit Ziua Internațională a Femeii alături de bunicii și angajații de la două cămine de bătrâni din Botoșani (fotogalerie)

Polițiștii au sărbătorit Ziua Internațională a Femeii alături de bunicii și angajații de la două cămine de bătrâni din Botoșani (fotogalerie)

Primăvara nu se reînnoiește doar natura, ci și sufletul nostru. Totul renaște, însă totul pornește chiar de la rădăcinile noastre, adică  bunicii. Ei sunt temelia pe care noi, cei de azi, ne clădim. Suntem moștenirea lor și avem obligația morală să nu-i uităm, să nu-i abandonăm, să le purtăm de grijă și să le fim alături.

O vorbă bună, o activitate simplă făcută împreună sunt gesturi mici care le pot face zilele mai senine.

Astăzi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botosani, au încercat să le aducă primăvara, cu flori și zâmbete, atât bunicilor, cât și personalului care îi ajută și îngrijește în fiecare zi de la Căminul de Bătrâni „Sf. Nicolae” și Căminul de Bătrâni „Sf. Petru”, din municipiul Botoșani. 

„Și ei ne-au așteptat cu mici surprize, pentru care le mulțumim și le promitem că vom reveni cu drag”, precizează reprezentanții IPJ Botoșani.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful educației botoșănene, apel către directorii de școli: „Acești elevi pot avea niște traume din trecut” (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
739

Miercuri, 27 martie, a avut loc întâlnirea de instruire cu directorii și directorii adjuncți din învățământul liceal, urmând ca joi să fie instruiți cei din î...

Echipă completă la CJ Botoșani, un consilier a depus astăzi jurământul! (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
780

Este vorba despre Gabriel Cîrlan, care a ocupat și funcția de director al societății Nova Apaserv în perioada 2013 - 2016.După ce la începutul lunii martie Tribunalul Botoș...

Cele mai longevive cupluri premiate de municipalitatea botoșăneană! (foto, video)

Marţi, 26 Martie 2024
488

Evenimentul s-a desfășurat în sala „Mihai Eminescu” din incinta Primăriei municipiului Botoșani, care a devenit neîncăpătoare pentru zecii de bătrâni chemați de m...