Polițiștii au aplicat amenzi de peste 11.000 de lei și au reținut cinci permise de conducere, în weekend

Polițiștii au aplicat amenzi de peste 11.000 de lei și au reținut cinci permise de conducere, în weekend

În weekendul care a trecut, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești și Poliției Orașului Săveni au organizat acțiuni pentru prevenirea oricăror fapte antisociale și pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost verificate 78 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11.000 de lei.

„Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1112

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
569

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...