Poliția anchetează o posibilă agresiune sexuală asupra unui câine. Fapta ar fi fost comisă de un bărbat al străzii

Poliția anchetează o posibilă agresiune sexuală asupra unui câine. Fapta ar fi fost comisă de un bărbat al străzii

Organele judiciare au demarat o anchetă, după ce medicii veterinari ai cabinetului „TrioVet” din Botoșani au reclamat că o cățelușă ar fi fost abuzată sexual de către un bărbat, a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

„A fost înregistrată petiția la nivelul Biroului de Protecție a Animalelor și urmează sa verificam dacă aspectele sesizate se confirmă”, a precizat Nenișcu.

Specialiștii cabinetului afirmă că animalul a fost adus în vederea acordării asistenței medicale de către două tinere, care ar fi fost martore ale unei tentative de agresiune sexuală, comisă de un bărbat fără adăpost. Aceștia au relatat în detaliu, pe Facebook, despre presupusul incident, menționând că expertiza arată prezența unor traume în zona anală a câinelui.

„O sa vorbim despre un caz si un subiect despre care este foarte greu sa te gândești ca exista. Aceasta cățelușa a fost adusă la cabinet de doua fete , cazuri sociale care își câștiga existența vânzând lucruri, peturi de pe la gunoaie, au luat o de la un om al străzii după ce l au surprins ca încerca sa abuzeze sexual câinele.

Au furat o de la acel bărbat si au venit si au lăsat o in grija noastră , este o cățelușa foarte bătrâna , plină de tumori mamare , avea într-adevăr urme ale unei agresiuni in zona anală. I am făcut un set de analize si are o anemie destul de puternica cel mai probabil a mai fost abuzată si a tot avut hemoragii .

Momentan este sub tratament si va fi bine, așa cum spuneam mai are si ceva probleme date de vârsta însă vom interveni sa le rezolvam după ce vom rezolva aceasta problema .

Este un caz care ne a tulburat destul de mult asta probabil pentru ca ne imaginam ca orice se poate întâmpla in România asta cu animalele însă mai puțin asta iar din păcate am decis cel puțin pentru o perioada sa spunem stop la cazurile sociale .

Poate o sa ne condamnați însă nu putem învinui  un om fără discernământ care a făcut asta însă învinuim toată situația asta in care ne complacem in ceea ce privește animalele.Mult mai vinovat este cel ce a abandonat acest caine , ca nu este un caine de strada …

Așa cum spuneam ne vom retrage o perioada , vom finaliza proiectele ce le avem planificate apoi vom încerca sa ne rezumam la faptul ca suntem un cabinet veterinar si atât . Nu mai facem fata din păcate financiar , absolut toate utilități, consumabile , medicamente s au scumpit .

Suntem obosiți , stresați, dezamăgiți de faptul ca nimic nu merge pe un fagas normal , campania de sterilizari ne a lăsat un gust amar datorita indiferentei oamenilor , avem aproape doua luni când aproape zilnic am preluat cazuri sociale care mai de care mai grave iar noi pe partea de asociație nu avem o susținere si vizibilitate foarte mare așa ca multe costuri depind de munca noastră si buzunarul nostru”, se arată în postarea publicată pe pagina TrioVet.

 

 

Spune-ne opinia ta