Plictisit de carantină, a ieșit la băut în parc. Pentru faptele sale jandarmii l-au amendat cu 1.000 de lei

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, va avea de achitat o amendă de 1.000 de lei, după ce a încălcat măsura carantinei la domiciliu, vineri noapte, și a ieșit la băut în Parcul Curcubeului, din municipiul Botoșani, declară Dan Izotov, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ).

Mai mult decât atât, tânărul nici măcar nu a vrut să recunoască faptul că mai are de stat în casă până pe data de 16 decembrie.

„Jandarmii l-au sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, care stipulează că nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor de carantinare la domiciliu se sancționează cu amendă cuprinsă între 1000 și 5000 de lei”, adaugă Dan Izotov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Părintele Ioan Alupoaiei, condus pe ultimul drum de ziua preotesei sale! ÎPS Teofan: „Poate Părintele Ioan era deja pregătit pentru veșnicie” (foto, video)

astăzi, 15:21

Comunitatea creștină și-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți din municipiul Botoșani. Peste 300 de botoșăneni au venit la Biserica „Izvorul Tămăduir...

Noul prefect de Botoșani a depus jurământul de credință. Nechifor: „Îmi doresc să nu vă înșel așteptările” (foto, video)

Friday, 13 September 2024

Decizia de a-l numi în funcția de prefect al județului Botoșani pe Dan Nechifor a fost luată în ședința de Guvern care a avut loc miercuri, 11 septembrie 2024. La două zile de la nu...

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani deschide stagiunea cu o premieră: L.M.A., spectacol cu, pentru și despre adolescenți! (foto, video)

Thursday, 12 September 2024

Este vorba despre „L.M.A.” de Selma Dragoș, în regia Deliei Gavlițchi. Regia artistică: Delia Gavlițchi, Scenografia: Tȕnde Tomos, Coregrafia: Victoria Bucun, Sound design: Adri...