Peste 70 de botoșăneni amendați pentru deplasări nemotivate, în ultimele 24 de ore

Peste 70 de botoșăneni amendați pentru deplasări nemotivate, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au aplicat, în județul Botoșani, 74 de amenzi în cuantum de 154.000 de lei, dintre care 73 de sancțiuni au fost consecințe ale nerespectării restricțiilor de circulație.

la nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare totală de 24.000 de lei. 114 jandarmi au participat la misiunile de ordine publică în sistem integrat, din care 16 la centrele de carantină.

Poliţiştii botoşăneni continuă să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgenţă.

„Zilnic desfăşurăm activităţii specifice pentru prevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19”, amintesc reprezentanții IPJ Botoșani.

​Astfel, au fost efectuate verificări cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă în cazul a 279 de persoane fiind, de asemenea, verificate şi 46 localuri publice.

​Totodată, au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 130.000 de lei, dintre care 63 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de 129.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
2

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
79

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
36

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...